Wandelingen onder begeleiding

Al jarenlang dompelt Anja Feliers haar lezers onder in het leven van psychologe Kathleen Verlinden, een personage dat woont en werkt in Oud-Rekem. Het pittoreske dorp is niet alleen al uitgeroepen tot “het mooiste dorp van Vlaanderen”, maar is ook het geboortedorp van Anja. Tijdens deze wandeling van enkele kilometers, neemt Anja je exclusief mee naar de plaatsen waar ze opgroeide en speelde in haar kindertijd. Natuurlijk mogen de plaatsen en gebouwen die voorkomen in de verhaallijnen niet ontbreken. Na de wandeling sluit je af met een drankje in één van de deelnemende horecazaken. Kortom, alle elementen zijn aanwezig voor een geslaagde daguitstap.

Data 2024

  • Zondag 7 april
  • Zondag 5 mei
  • Zondag 2 juni
  • Zondag 7 juli
  • Zondag 11 augustus

De wandeling start telkens om 14 uur op de Groenplaats in Oud-Rekem.

Deelnameprijs kost 20 euro per persoon.

Wandelingen Anja Feliers
Wandelingen Anja Feliers

Nu 1+1 actie: schrijf je in en neem 1 deelnemer gratis mee.

Zelf wandelen

Je kan de Kathleenwandeling door (Oud-)Rekem ook op eigen houtje ontdekken. Via de app “Actionbound” stap je als het ware enkele kilometers lang in de voetsporen van Kathleen Verlinden en word je aan de hand van (video-)fragmenten volledig meegenomen in het verhaal.
Installeer eerst de app. Daarna kan je de route downloaden. Het is dan ook mogelijk om de tocht offline te doen. Als je de QR-code scant, zie je de handleiding en instructies van de Kathleen-route.
Ook graag een ‘papieren’ kaartje erbij met bijhorende uitleg?