Caro Westerhof - Thriller - Anja Feliers

Caro Westerhof: mystieke thrillers / Echo’s

 

 

Echo's - Caro Westerhof - Anja Feliers
ISBN 978-94-6337-732-4

OMVANG: 316 pagina’s
PRIJS: € 22,00
E-BOOK: € 12,99

Het Verhaal

 

‘Je zus zegt dat je zo lief bent, mama’, zegt de achtjarige Billie op een ochtend aan haar mama Victoria. Maar Victoria heeft geen zus. Ze is enig kind.

Billie blijft haar echter, nacht na nacht, levendig en gedetailleerd vertellen over haar gesprekken met Victoria’s overleden zus. Langzaamaan dringt het tot Victoria door dat er een kans bestaat dat haar dochter meer ziet dan voor het oog zichtbaar is.

Victoria gaat op zoek naar antwoorden bij de mensen die haar het best kennen, haar ouders, maar haar moeder lacht haar bezorgdheid weg en haar vader hult zich in stilzwijgen. Ze kan het echter niet laten rusten.

Wanneer de naam van medium Caro Westerhof haar ter ore komt, besluit ze haar om hulp te vragen. Caro herkent zichzelf in deze jonge alleenstaande mama en besluit haar te helpen. Tegelijkertijd met de zoektocht naar het antwoord op Victoria’s vragen, gaat Caro de confrontatie aan met de demonen uit haar eigen leven.


Echo’s is het vierde deel in de reeks rond medium Caro Westerhof. Het is het vervolg op Wat hij mij zei, Huid tegen huid en Schaduwen.