Wat hij mij zei

Op een warme zomerdag gebeurt het ondenkbare voor Caro Westerhof: haar gezin blijft verwoest achter wanneer haar echtgenoot sterft en een van hun kinderen spoorloos verdwijnt. Onmacht neemt haar leven over, maar onverwacht maakt het verdriet ook nieuwe krachten in haar los.

Caro leert contact te leggen met haar verloren liefde over de grenzen van de dood heen. Maar kan ze vermijden dat haar zoektocht als medium ook andere familiegeheimen blootlegt?

Dit is het eerste deel in de mystieke thrillerreeks rond medium Caro Westerhof.

> lees meer

Het perfecte meisje

Niets is zo perfect als het lijkt.

Na de aanslag op psychologe Kathleen Verlinden moet haar dochter Julie noodgedwongen alleen verder. Terwijl ze de verschrikkelijke gebeurtenissen een plaats probeert te geven, staat haar vader haar bij waar hij kan. Wanneer Julie op een dag Kathleens antwoordapparaat beluistert, hoort ze daar onverwacht de noodkreet van een onbekende jonge vrouw. Ze lijkt de dringende hulp van Kathleen Verlinden te willen, maar abrupt breekt ze haar verhaal af en laat ze Julie met veel vragen achter.

Julie voelt de noodzaak om deze jonge vrouw te helpen en gaat op zoek naar wie zij is. In haar zoektocht naar de waarheid botst ze op stevige obstakels. Hoe ver kan ze gaan zonder zichzelf in gevaar te brengen?

Dit is het achtste deel in de reeks psychologe Kathleen Verlinden.

> lees meer

Femme fatale

Anja Feliers schrijft haar sensueelste roman tot nu toe

June en haar man Robbert leven in luxe, maar ze rouwen om hun verloren dochtertje Imke en zijn compleet vervreemd van elkaar. Dan komt Lexi terug in Junes leven, de vrouw met wie ze tijdens haar studententijd een passionele romance beleefde. De gevoelens laaien weer op en doen June helemaal opfleuren. Maar kan ze haar nieuwe minnares wel vertrouwen? Lexi stelt June voor aan psychologe Kathleen Verlinden, die mee op zoek gaat naar wat er met Imke is gebeurd. Alleen blijken de geheimen die Kathleen zelf koestert, minstens zo groot en dreigen ze allemaal uit te komen.

Femme fatale is het zevende deel in de reeks rond psychologe Kathleen Verlinden.

> lees meer

Kwijt

Sylvie heeft haar moeder al jong verloren, maar heeft het ondanks alles helemaal gemaakt: niet alleen is zij nog altijd een succesvol model, zij is ook een populaire host van een talkshow op de radio. Tot een anoniem telefoontje van een luisteraar al het verdriet rond het verlies van haar moeder weer naar boven haalt. Vooral als blijkt dat niets is als het lijkt te zijn.

Psychologe Kathleen Verlinden probeert Sylvie zo goed mogelijk bij te staan, maar blijft intussen zelf nauwelijks overeind door de moeilijke keuzes waar zij voor staat.

Kwijt is het spannende zesde deel in de reeks rond psychologe Kathleen Verlinden.

 

> lees meer

Zuur

 

Een bijtend scherpe whodunit

Op een avondfeest wordt Cara zonder reden aangevallen.  Een bijtend zuur vreet haar gezicht weg en het meisje blijft voor het leven verminkt. Haar verwerkingsproces is bijzonder zwaar, vooral als er vermoedens rijzen dat Cara geen toevallig slachtoffer was.

Psychologe Kathleen Verlinden begeleidt Cara bij de verwerking, maar het lijkt wel alsof ze door iets of iemand wordt tegengewerkt... Terwijl haar aandacht naar Cara gaat, wordt Kathleen ingehaald door haar eigen verleden.

Zuur is de vijfde thriller met psychologe Kathleen Verlinden.

> lees meer

 Vergeef me                                                                                                                                                                                

Het was nooit de bedoeling geweest, maar hij was tot over zijn oren verliefd op haar. En dat ze als docente op zijn school zou beginnen, maakte hun verhouding alleen maar spannender.
Wanneer Yasmine de relatie plots verbreekt, probeert David hardnekkig tot haar door te dringen. Tevergeefs. Maar zij is alles voor hem. Hij zal haar nooit meer laten gaan...

Levensecht, emotioneel en superspannend.

Hij keek de lege schoolgang in. Ze zou eindelijk luisteren naar hem. Hij zou er alles aan doen om haar voor zich terug te winnen. Niets of niemand kon hem nu nog tegenhouden. Voor hij de trap opging, haalde hij het geweer uit zijn jas. Nog een laatste keer keek hij om.

De vierde thriller in de reeks rond psychologe Kathleen Verlinden.

> lees meer

Vergeet mij niet
Wanneer je tot diep in je ziel gebroken bent.

Een snikhete zomer. Als Wim na een lange dag op kantoor weer naar huis wil vertrekken, treft hij zijn zoontje Fenne levenloos aan op de achterbank. De nachtmerrie van elke ouder...

Hoe kan Wim zijn vrouw Saskia nog in de ogen kijken? Hoe moet hun dochtertje Bo nu verder? Wim zoekt hulp bij psychologe Kathleen Verlinden, maar zij voelt al snel aan dat er iets niet klopt.
Kan je relatie zo'n tragedie overleven? En kun je je partner ooit nog vertrouwen?

Derde thriller in de reeks rond psychologe Kathleen Verlinden.

> lees meer

Laat me los
Als de pijn van het afscheid ondraaglijk wordt

Tijdens een feestje ziet Kathleen een vroegere schoolvriendin weer terug. Deze klampt haar aan wanneer ze ontdekt dat Kathleen psychologe is. Ze vertrouwt Kathleen toe dat haar man Alex al sinds jaren kampt met een angstpsychose die zo'n grote proporties aangenomen heeft dat het haar huwelijk langzaam maar zeker ruïneert. Ze vraagt Kathleen haar en haar man te helpen.

Kathleen stemt toe maar al snel blijkt dat ze een hele klus heeft aan deze Alex. Dit is niet de zoveelste midlifecrisis die ze moet behandelen. Iets uit het verleden van Alex domineert zijn leven maar ondanks zijn schreeuw om hulp kan, wil en durft hij Kathleen niet in zijn ziel laten kijken. Wat houdt Alex achter? Waarom is hij zo overbeschermend ten opzichte van zijn dochter? Welk geheim draagt hij mee dat zijn ondergang zou kunnen betekenen?

Kathleen ziet de ernst in van de situatie. Als ze Alex wil helpen heeft ze geen tijd te verliezen...

Tweede thriller in de reeks rond psychologe Kathleen Verlinden.

 

> lees meer

Hou van mij!
Wanneer de honger naar liefde je kwetsbaar maakt.

Kathleen is psychologe en docente en woont samen met Julie, haar tienerdochter. Haar leven verloopt vlekkeloos, tot Matthias, een student, avances maakt. Kathleen wijst hem resoluut af. Vanaf dan lijkt alles in haar leven verkeerd te lopen.

Enkele weken later vertelt Julie haar dat ze smoorverliefd is. Als blijkt dat de jongen niemand minder is dan Matthias, slaan bij Kathleen de stoppen door. In haar bezetenheid om Matthias uit te schakelen, ziet ze niet dat het gevaar misschien wel in een onverwachte hoek schuilt.

Eerste thriller in de reeks rond psychologe Kathleen Verlinden.

> lees meer

Lady killers

Twee moordvrouwen, twee levensechte thrills

Ze zijn jong en mooi, maar hebben duistere geheimen. Liesa verleidt in Wreek mij de stoere Ron, maar hij weet niet dat zij een geheime agenda heeft. 

In Naakt! staan alleen nog maar twee rivalen een passionele romance tussen Louise en Sam in de weg... 

Anja Feliers toont zich met Lady killers een meesteres van het korte, spannende verhaal. Thrill-factor 10 gegarandeerd!

Lady killers is een apart boekje met twee mini-thrillers die los staan van de reeks rond Kathleen Verlinden.

> lees meer

Verleid me
Ze wist dat ze met vuur speelde maar het was sterker dan haarzelf

Ze was nooit van plan geweest iets met hem te beginnen. Ze had een prachtige man, twee schatten van kinderen, een veelbelovende carrière als schrijfster. Ze nam een risico. Een berekend risico. Een affaire van veertien dagen in het zuiden van Frankrijk was immers makkelijk toe te dekken. Vol overgave geniet ze. Is het peilloze verdriet om de dood van haar dochtertje een mogelijke verklaring?

Hij houdt van haar. Ontegensprekelijk. De tragedie die zij samen hebben doorstaan heeft hen alleen maar sterker gemaakt. Maar als zijn ex-vriendin na jaren opnieuw contact opneemt met hem, komt alles op losse schroeven te staan. Hij voelt hoe beïnvloedbaar hij is, hoe kwetsbaar.

Als ze terugkeren van hun vakantie uit Frankrijk blijkt echter dat meerdere mensen op de hoogte zijn van haar affaire. Haar zorgvuldig bewaarde geheim dreigt uit te komen. Zij zet alles op alles om haar relatie en haar gezin te redden. Maar haar onbekende vijand blijkt niet alleen perfide en meedogenloos, hij weet ook alles van haar en zij niets van hem… Het begin van een ongelijke strijd.

> lees meer
media
Login