Boekpresentatie Kwijt

 

Op woensdag 28 september 2016 vindt de feestelijke boekpresentatie plaats van de zesde psychologische thriller in de reeks rond psychologe Kathleen Verlinden. Je bent welkom in Cultuurcentrum De Kimpel in Bilzen. Verwelkoming vanaf 20u. De presentatie start om 20.30u.

Na de presentatie is er een meet and greet met Anja, mogelijkheid tot aankoop en signeren van het boek (of boeken) en gelegenheid tot het drinken van een lekker glaasje bubbels.

Wil je er graag bij zijn? Stuur even een mailtje naar Anja.Feliers@telenet.be en vermeld met hoeveel personen je aanwezig zal zijn. Tot dan!

!!! Wordt verwacht: half september 2015 !!!

'Verleid me',
eindelijk opnieuw in de winkel!

Sinds een hele tijd was Verleid me volledig uitverkocht, dit tot grote frustratie van vele nieuwe lezers die de thrillers van Anja Feliers ontdekten. Maar nu is er erg goed nieuws. Uitgeverij Lannoo besliste om een volledige nieuwe druk van het boek in te zetten en om het helemaal aantrekkelijk te maken werd er ook beslist een prachtige nieuwe cover aan deze erotische thriller te geven.

Hier is 'ie dan! Je mag deze nieuwe versie van Verleid me nu in de winkel halen of bestellen.

'Vergeet mij niet',
de nieuwe thriller van Anja Feliers

Het lange wachten wordt beloond! Vergeet mij niet, de vierde psychologische thriller van Anja Feliers wordt begin oktober 2013 in de winkel verwacht. Het nieuwe boek zal feestelijk voorgesteld worden in CC De Kimpel in Bilzen op zaterdagavond 5 oktober 2013 vanaf 20u. Daarna zullen er overal in het Limburgse signeersessies plaatsvinden. Binnenkort daar zeker meer over.

Vergeet mij niet (Wanneer je tot diep in je ziel gebroken bent.)

Een snikhete zomer. Als Wim na een lange dag op kantoor weer naar huis wil vertrekken, treft hij zijn zoontje Fenne levenloos aan op de achterbank. De nachtmerrie van elke ouder...
Hoe kan Wim zijn vrouw Saskia nog in de ogen kijken? Hoe moet hun dochtertje Bo nu verder? Wim zoekt hulp bij psychologe Kathleen Verlinden, maar zij voelt al snel aan dat er iets niet klopt.
Kan je relatie zo'n tragedie overleven? En kun je je partner ooit nog vertrouwen

Interview Anja Feliers op Crimezone.nl

Lees hier het lange interview met Anja Feliers over haar boeken in het algemeen en thrillers in het bijzonder

Interview op Vrouwenthrillers.nl

Vanaf vandaag vind je een diepgaand interview over Anja Feliers en haar boek Verleid me terug op Vrouwenthrillers.nl.

Je kan het interview lezen op deze link

Login